11 Mayıs 2013 Cumartesi

İngilizce 'Turist Ömer' herkesi kızdırdı! Efsane oyuncu Sadri Alışık'a terbiyesizlik..!!

 İngilizce 'Turist Ömer' herkesi kızdırdı! Efsane oyuncu Sadri Alışık'a terbiyesizlik..!!


Sadri Alışık'ın başrolünde oynadığı ve Türk sinema tarihinin en komik filmlerinden biri olarak gösterilen 1973 yapımı 'Turist Ömer Uzay Yolunda'; sanal âlemde tartışma yarattı.

Bir kişinin, İngilizce alt yazılı olarak filmi internet sitelerine koyması ve forumlarda filmin ve Alışık'ın ti'ye alınması; tepki çekti. Filmi izleyen ve yorumları okuyan Sadri Alışık hayranları; videonun kaldırılmasını talep etti. Video bu zamana kadar 100 binin üzerinde kişi tarafından izlenmiş.


'Gravity'den ilk fragman ve poster yayınlandı.



Yönetenliğini Alfonso Cuarón'ın yaptığı, başrollerini Sandra Bulluck ve George Clooney'nin yaptığı gerilim 'Gravity'den ilk fragman ve poster yayınlandı.

Tıp mühendisi Dr. Ryan Stone'a Sandra Bullock'un, emekliliğinden önce son görevine çıkan astronot Matt Kowalsky'a George Clooney'nin hayat verdiği filmde, uzayda keşif yolculuğuna çıkan iki astronotun mekiklerinin parçalanması sonucu verdikleri yaşam mücadelesi anlatılıyor.

'Gravity' 25 Ekim 2013'de ülkemizde sinemaseverlerle buluşacak.

kaynak:  .intersinema.com

The World's End'den İlk Fragman Yayınlandı!



 The World's End' zombi filmlerini tiye alıyor.

Zombilerin Şafağı (Shaun of the Dead) ve Sıkı Aynasızlar (Hot Fuzz) gibi zombi ve aksiyon filmleriyle dalga geçen ekipten yeni bir komedi filmi geliyor.

Yönetmenliğini Edgar Wright'ın yaptığı, başrolünde Simon Pegg ve Nick Frost'un yer aldığı komedi filmi 'The World's End'in ilk fragmanı yayınlandı!

Bar bar gezen birkaç arkadaşın dünyanın sonunun gelmesiyle insanlık için son ümit olmalarını dalga geçerek anlatan 'The World's End' 8 Kasım 2013 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

kaynak: .intersinema.com


Vizyondan: Identity Thief / Kimlik Hırsızı (YENİ - 9 Mayıs)




Eylül ayında şuan ismini hatırlayamadığım bir sitede gezerken dikkatimi çekmişti "Identity Thief". Bridesmaids filmiyle yıldızlaşan Melissa McCarthy ve Horrible Bosses filminden Jason Bateman oynuyordu. İki sevdiğim komedi filmi ve iki sevdiğim oyuncusu. Horrible Bosses filminin yönetmeni Seth Gordon'ın yönetmen koltuğuna geçtiği filmin konusu şöyle:

Diana (McCarthy), ilgisini çeken her şeyi satın aldığı Miami’nin banliyölerinde hayatını yaşamaktadır. Tek bir sorunu vardır: Alışveriş çılgınlığına para sağlamak için kullandığı kimlikte “Sandy Bigelow Patterson” yazmaktadır ve bu kimlik, Birleşik Devletlerin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine (Bateman) aittir. Dünyası yıkılmadan önce dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası olan gerçek Sandy Bigelow Patterson, tüm hayatına erişim iznine sahip kadınla yüzleşmek üzere güneye gider. Denver’a doğru 3.200 kilometrelik yolda kadını rüşvetle, tatlı sözlerle ve tartışarak kandırmaya çalışan bu kolay hedef, ismini geri almanın ne kadar zor olduğunu keşfedecektir. 


Fragman çok fazla bir şey vaat etmese de Bateman ve McCarthy ismini yan yana görmek filme dair merak uyandırıyor. Pedro Almodóvar'ın "Aklımı Oynatacağım" filmi ise haftanın diğer alternatifi. Popüler sinemadan sıkılanlara, farklı komedi filmleri arayanlara
kaynak:yazarkafe


Yarın Anneler Günü...!!


Yönetmen: Pedro Almodóvar
Oyuncular: Cecilia Roth, Marisa Paredes, Candela Pena, Penolope Cruz
Yapım: İspanya , Fransa.  Yapım yılı: 1998
Tür: Dram
Süre:105 dk 
Yarın anneler günü ve sizin için seçtiğimizz film all about my mother (annem hakkında herşey).
yazımız yarın için hazırlanırken,
bütün annelerin anneler gününü şimdiden kutlarız.

10 Mayıs 2013 Cuma

FilmistBlog Top Listeleri Hazırlıyor... Sizde bize katılıp kendi listelerinizi hazırlamak istermisiniz..?


Bloğumuzda top listeler yayınlayacağımız yeni bir bölüm yaptık. Çok çeşitli listeler hazırlıyoruz. 
En iyi korku, tüm zamanların en kötüleri, 2008 top 10 gibi hayal gücümüzle sınırlı birçok başlık bulabiliriz. 
Sizlerinde favori filmleriniz varsa, bizimle paylaşın. Listelerinizi yapın, bize yollayın, yayınlayalım.
Ister ciddi kategoriler, isterse sadece sevdiğiniz filmleri listeleyin, tamamen özgürsünüz.
Blog üyelerinin yaptığı listeleri bu yeni bölümde paylaşacağız. 
Bize http://filmistblog.blogspot.com/p/twitter_26.html sayfasından Twitter yoluyla,
https://www.facebook.com/filmistblog adresiyle facebook sayfasından, yada gmail yoluyla blogdan ulaşabilirsiniz.
Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

STAND UP GUYS (ESKİ DOSTLAR) 3 mayıs, vizyon filmleri


Eski Dostlar, Hollywood'un ağır isimlerini bir araya getiriyor.


Konusu
Val, hapisten yirmisekiz yıl sonra yeni çıkmıştır. En iyi arkadaşı Doc, Val’ı o gün, onu yalnız bırakmamak adına hapishane çıkışı karşılar. Doc ve Val yıllar sonra tekrar iyi bir ikili olup aralarına Hirsch’i de alırlar. Bu üç arkadaş yıllar geçmiş olsa da eskiden oldukları gibi ayrılmaz bir üçlü olurlar. İlerlemiş yaşlarına rağmen hâlâ suç işleme potansiyeline sahiptirler.




(BİR GEVREK BİR BOYOZ İKİ DE KUMRU) 3 mayıs. vizyon filmi



Film, 1955'te İzmir'i terk ederek Selanik'e gitmek zorunda kalan Hristo'nun yaşadıklarını konu alıyor.

Konusu
Tan, dokuz yıl boyunca hiç gitmediği İzmir’e, çok yakın arkadaşlarından birinin ölüm haberini alınca, gitmeye karar verir. Sabah erken saatte havaalanına ulaşır. O işlemlerini yaparken, bir başka köşede de Selânik’ten gelen Alexi’nin İzmir’e gitmek üzere aktarma yaptığı görülür. Yaşlı adam, 1955 yılında çok sevdiği kentinden ayrılmak zorunda kalan, eski bir İzmirlidir.
kaynak:  hurriyet.com.tr


Riddick (Vizyon Tarihi 6 Eylül 2013)

 
Vizyon Tarihi
Güneşin kavurduğu bir gezegende yaşayan Riddick, ölüme terk edilmiş bu gezegende kendisini oldukça ilginç bir uzaylı türüyle aynı yerde bulur. Hayatını kurtarmak için uğraşırken bir yardım alarmını aktive eder ve bu alarmın aktive olmasıyla birlikte iki gemi harekete geçer. Gemilerden birinde paralı askerler çalışmaktayken, diğer gemiye Riddick'in geçmişinden gelen önemli biri kaptanlık etmektedir. Aksiyon ve bilim kurgu türlerini bir araya getiren hikayeyi David Twohy yönetmiş, başrollerde ise Vin Diesel, Karl Urban bulunuyor. 
kaynak: beyazperde.com


9 Mayıs 2013 Perşembe

Thor Karanlık Dünya 3D




Ülke
Vizyon Tarihi
Yönetmen:
Alan Taylor
Oyuncular:
Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston
Tür
Aksiyon , Fantastik
ABD
Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard’a geri dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, Buz Devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki'den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Kudretli Malekith tarafından yönetilen bu güçler evreni tekrar karanlığa gömmeye çalışacak.Dünyayı ve 9 Diyarlar’ı, Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmandan kurtarmaya çalışan Thor bu yolculukta, dünyalı Jane Foster ile yeniden biraraya gelecek ama dünyalı dostları kurtarması için hayatındaki bazı şeyleri de feda etmesi gerekecek. 
Televizyonda Mad Men, Game of Thrones, Boardwalk Empire gibi dizilerin yönetmeni olarak tanıdığımız Alan Taylor'ın yönetmenliğini üstlendiği devam filminde Thor olarak yine Chris Hemsworth'u seyrederken, kendisine ilk filmden yine Anthony Hopkins, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Idris Elba ve Stellan Skarsgard eşlik ediyor.
Kaynak: beyazperde.com


Aklımı Oynatacağım (I'm So Excited) YARIN VİZYONDA



Aklımı Oynatacağım

Yönetmen: Pedro Almodóvar
Oyuncular: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Paz Vega, Blanca Suárez, Lola Dueñas Tür: Komedi
Yapım Yılı: (90 dk)
Vizyon Tarihi: 10 Mayıs 2013 Cuma


Meksika'ya gitmekte olan bir uçağın içindeki yolcular hayatlarındaki son saatleri geçirmektedirler. Ölüm kaçınılmazdır ve bu gerçek yolcuların çenesine vurur! Yaşamda artık saklayacak hiçbir şeyleri kalmadığından en gizli sırlarını, sakları yönlerini birbirlerine tek tek anlatmaya başlarlar…
Kaynak intersinema.com

Hızlı ve Öfkeli 6 - Fast And Furious VI


 
(2s 10dk
Don ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak arzusu içlerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan uzak hayat bir süre sonra zor gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve örgütün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir.
Hobbs, Dom'a takımını Londra'da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.
Vin Diesel ve Paul Walker'ın sinema tarihine soygun ve araba kovalamacası olarak geçen ünlü serisinin son halkası olan film, bu sefer İspanya'da ve İngiltere'de çekildi. Yapımın yönetmenliğini ise seride yapımcı kimliği ile de yer alan Justin Lin üstlenirken, senaryo Chris Morgan'a ait...
 kaynak: beyazperde.com

Ender's Game


Gavin Hood tarafından yönetilen film, Orson Scott Card'ın klasikleşmiş bir bilim kurgu romanından uyarlanmıştır.

Düşman bir uzaylı topluluğu dünyaya saldırır. Donanma komutanı olan Mazer Rackham, onlarla kahramanca mücadele eder.  Askeriyenin eğittiği genç askerlerin arasından çok zeki olan Ender Wiggin'in birliğe katılması istenir.

Kısa bir süre sonra başarrılı Ender, Kumanda Okulunda yükselir.  Mazer Rackham’ın tarafından, dünyayı kurtarmaya giden bu tehlikeli yol için bir eğitim alacaktır.
 kaynak:sinema
lar.com

 



Bahar Tatili Spring Breakers

Üniversite öğrencisi dört arkadaş bahar tatillerini finanse etmek için uçuk bir plan yaparlar. Bu plan bir mağazayı soymaktır ve bu mağazayı soyarlar. Şimdi ellerinde ise bahar tatili için çok fazla para ve eğlenecek vakitleri vardır. Ama unuttukları bir şey polislerdir. Polisler bu pembe hayalleri bozarlar ve kızları yakalarlar.
Tam hapsi boyladıklarını düşündükleri sırada Alien isimli bir adam ortaya çıkarak, kefaletlerini öderler. Ancak unuttukları bir şey vardır, her şeyin bir karşılığı vardır.

Filmler Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak The Hunger Games: Catching Fire



AÇLIK OYUNLARI: ATEŞİ YAKALAMAK, Katniss Everdeen’in, erkek Haraç Peeta Mellark ile birlikte 74. Geleneksel Açlık Oyunları’nı kazandıktan sonra güvenli bir şekilde eve dönmesiyle başlıyor. Kazanmak, geriye dönüp ailelerini ve yakın arkadaşlarını bırakmaları ve mıntıkaları dolaşarak Zafer Turu’nu gerçekleştirmeleri gerektiği anlamına geliyor. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirebilir.

kaynak: sinemalar.com

Havada Aşk Var – Love Is in the Air / Amour & turbulences (2013)


Paris’ten Newyork’a giden bir uçakta olan güzel Julie evlenmek için oraya gitmektedir. Kendini 3 yıl önce aşık olduğu adam olan Antoine’ın yanında otururken bulur. Antoine oldukça çekici bir adamdır ve Julie’yi ona geri dönmeye ikna etmek için geçirecekleri 7 saate güvenmektedir, oysa Julie buna izin vermemek için elinden geleni yapmaktadır. Onlar bu uçak yolculuğunu yaparken izleyicide kendilerini onların aşk hikayesinde bir yolculuğa çıkmış buluyor . Bir sürü romantik sahnenin yer aldığı film,çiftin tanışmaları , aşık olmaları ayrılıklarının yer aldığı bir sürü sarsıcı sahneyle başbaşa bırakıyor film izleyiciyi.
kaynak: fragman.web.tr
14 Haziran’da Sinemalarda!

Kaptan Phillips – Captain Phillips (2013) – Fragmanı



2009 Nisan’ında yaşanan gerçek bir olaydan hikayesini alan film Maersk Alabama isimli bir geminin kaptanı olan Richard Phillips’in Somalili korsanlar tarafından rehin alınması öyküsünü beyaz perdeye yansıtıyor.
Bourne serisinin son iki filmini çeken yönetmen Paul Greengrass’in bu seriyi bırakıp odaklandığı projesi olan ‘Captain Phillips’in başrollerinde Tom Hanks, Catherine Keener ve Michael Chernus bulunuyor.
kaynak:frangman.web.tr

   

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Yeni Film Haberi Görevimz Tehlike 5

Son olarak 'Oblivion' ile karşımıza çıkan 50 yaşındaki aktör Tom Cruise 'Görevimz Tehlike 5'için el sıkıştı.2015'te vizyona girmesi beklenen filmin yönetmenliğini de büyük ihtimalle Christopher McQuarrie üstlenecek.Daha önce 'Valkyrie' ve 'Jack Reacher' filmlerinde beraber çalışmıştı ikili.Bakalım bu sefer nasıl bir 'Görevimiz Tehlike'bekliyor filmin fanatiklerini? 

7 Mayıs 2013 Salı

Muhteşem Gatsby "The Great Gatsby"



2013 - Avustralya ,  ABD
DramRomantik
114 Dak.
Baz Luhrmann,  Jack Clayton
Leonardo DiCaprio Tobey Maguire Carey Mulligan Amitabh Bachchan Callan Mcauliffe
Francis Ford Coppola Baz Luhrmann Craig Pearce
David Merrick

Yazar olma basamaklarını tırmanan Nick Carraway 1920'lerde eğlence hayatının gözdesi konumuna yükselen New York'a gelir. Kendi Amerikan rüyasının peşindeyken tesadüfen milyoner Jay Gatsby ve onun çevresiyle yolları kesişir. Carraway'nin alkolün su gibi aktığı, göz kamaştırıcı partilerle tanışması fazla zaman almaz. Öte yandan bu büyülü Amerikan rüyasının çöküşü de yaklaşmaktadır. Dışarıdan görkemli görünen bu hayatın örtbas etmeye çalıştığı gerçekler su yüzüne çıkacaktır...



İlk İzlenim: "The Lone Ranger"

İlk İzlenim: "The Lone Ranger"

The Ring ve Pirates of the Caribbean serisiyle başarılı işler çıkaran yönetmen Gore Verbinski, Johnny Depp ile yeniden bir araya geldiği yeni filmi The Lone Ranger, 5 Temmuz'da Türkiye'de gösterime girecek. Aslında büyük prodüksiyonların adamı yapımcı Jerry Bruckheimer'la Verbinski ve Depp'in bir araya gelmesi yeni bir hit filmin doğuşu anlamına gelebilir. 

 The Lone Ranger  çizgi romanlarının bu ilk sinema uyarlaması değil. Maskeli Süvari olarak bildiğimiz çok da başarılı olmamış 1981 tarihli bir western filmi mevcut. Bu yeniden çevrimde hikayeye yeni bir bakış açısıyla yaklaşıldığı konuşuluyor. Ne kadar doğrudur bilemiyoruz ancak, bunun doğru olması temennimiz. Filmin hikayesi ise kısaca şöyle: Amerikan yerlisi (Kızılderili diyelim) Tonto ve kanun adamı John Reid'in tesadüfi bir şekilde bir araya gelmeleri ve Tonto'nun onu bir efsaneye dönüştürmesi, ana öyküyü oluşturmakta. Mizah ve aksiyonun hız kesmediği bir serüven filmi yaratma düşüncesiyle hareket edildiği çok açık. Birbirine zıt iki karakterin bir araya gelmesi zaten bolca malzeme çıkaracaktır. 

Artık western türünde söylenebilecek yeni bir söz, anlatılabilecek farklı hikayeler bulmakta ciddi sıkıntılar çekildiğini düşünürsek, yenilik getirme veya özgün olma iddiası taşamayan bir filmin bizi beklediğini söyleyebiliriz.  The Lone Ranger, bir yeniden yapım olmasına karşın Johnny Depp faktörüyle merakımızı artırıyor. Depp'in yine eksantrik bir karaktere büründüğü film, sırf onun varlığıyla seyirciyi sinema salonlarına çekecek gibi. Fragmana baktığımızda ise bir komedi westernin izini sürebiliyoruz. Bu yazın umut vaat eden filmlerinden biri var karşımızda. Ama tabi büyük beklentilere girilmemesi gerekir.

Neredesin Süperman?


Neredesin Süperman? FilmÇarpıcı hikayesi ile dikkat çene Neredesin Süperman filmi ülkelerini kurtarmak için süperman’i bulmaya giden iki çocuğun dramatik hikayesini anlatıyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Irak rejiminden kaçan Karzan Kader’in yaptığı filmin başrollerinde ise Zamand Taha ve Sarwar Fazil var.

İzledikleri süperman filminden sonra onları sadece süperman’in kurtarabileceğini düşünen iki çocuk onu bulmak için Amerika’ya doğru yola koyulurlar. Bir taraftan Süperman’den isteyeceklerinin listesini yaparken diğer taraftan yoldaşları eşek ile tehlikeli yollarda Amerika’ya gittiklerini sandıkları bir yolculuğa koyulmuşlardır.

Yaşanan dramın içinde çocukların masum hayallerini anlatan Neredesin Süperman izleyenlerin gözyaşlarını tutmalarını oldukça zor hale getiriyor.
3 Mayıs 2013

Alfred Hitchcock Filmografi


Alfred Joseph Hitchcock, (d. 13 Ağustos 1899 - ö. 29 Nisan 1980), İngiltere doğumlu Amerikan gerilim filmleri yönetmeni. Londra'da dünyaya gelen ve mühendislik eğitimi gören Hitchcock; Psycho, North by Northwest, Vertigo, Rear Window ve The Birds gibi klasikleşmiş filmleriyle tanınır. Tüm zamanların en iyi yönetmenlerinden biri olarak kabul edilir. Gerilim ve cinayet filmleri ustasının 70'e yakın filmi mevcuttur.
 FilmistBlog Alfred Hitchcock hakkında en detaylı filmografi yazısı için hummalı bir çalışma içinde..

Natalie Portman yeni Lady Macbeth

Natalie Portman, Black Swan’un (Siyah Kuğu) ardından beyazperdede yeniden güçlü ve hırslı bir kadın karakteri canlandırmaya hazırlanıyor.




Shakespeare’in ünlü eseri Macbeth yeniden sinemaya uyarlanıyor.
Lady Macbeth rolünü Oscarlı oyuncu Natalie Portman’ın oynayacağı açıklandı. Filmde Portman’a Michael Fassbender eşlik edecek. İkili birlikte çekimleri yeni tamamlanan Terrance Mallick’in henüz adı belirlenmeyen filiminde rol almıştı.
Huffington Post’un haberine göre, Macbeth’in yeni uyarlamasının yönetmen koltuğunda Justin Kurzel oturacak. Filmin senaryosunu ise Todd Louiso ve Jacob Koskoff kaleme alacak.

9 yeni film vizyonda

Süper kahraman Iron Man'in beyazperdedeki yeni macerası 'Iron Man 3' ve Yeraltı Peygamberi'yle çok iyi eleştiriler alan Jacques Audiard'ın yeni filmi 'Pas ve Kemik' ile birlikte 9 yeni film vizyonda.


 Bu hafta, 3'ü yerli, biri animasyon toplam 9 film vizyona girdi.

IRON MAN 3
Iron Man 3'te dünyanın en sevdiği milyarder mucit süper kahraman Tony Stark, ya da diğer adıyla “Iron Man”’in beyazperdedeki destansı maceraları devam ediyor.
Iron Man 3, Tony Stark’ı gücü sınırsız olan bir düşmanla karşı karşıya getiriyor. Stark, özel hayatının düşmanı tarafından yok edildiğini anlayınca bu işin sorumlularını bulmak için yürekleri burkan bir arayışa soyunuyor. Bu yolculuk her anıyla onun cesaretini sınıyor. Köşeye sıkışan Stark’ın en yakınlarını korumak için tek şansı zekasına ve içgüdülerine güvenerek kendi yetenekleriyle hayatta kalmaktır. Bu yolda savaşırken Stark, kafasını uzun zamandır kurcalayan şu sorunun cevabını bulur: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan?
“Iron Man 3”ün başrollerini Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau ve Ben Kingsley paylaşıyor.

PAS VE KEMİK
Katil balina eğitmeni olan Stephanie ile 5 yaşındaki oğlunu kaybettikten sonra kimsesiz, evsiz ve parasız kalan Ali''nin yolları bir gece kulübünde çıkan kavga sonrası tesadüfen kesişir. Aslında tamamen ayrı dünyaların insanı olan Stephanie ve Ali''ye kader bir oyun daha oynar. ulaşılmaz gibi görünen Stephanie akvaryumdaki bir kaza sonucu kötürüm kalır ve Ali ömrünün geri kalanını Stephanie''nın mutlu olmasına adar.
Craig Davidson''ın kısa hikayesinden uyarlanan, Jacques Audiard''ın yönettiği filmin başrollerini ise Marion Cotillard ve Matthias Schoenaerts paylaşıyor.

ESKİ DOSTLAR
Val, hapisten yirmisekiz yıl sonra yeni çıkmıştır. En iyi arkadaşı Doc, Val’ı o gün, onu yalnız bırakmamak adına hapishane çıkışı karşılar. Doc ve Val yıllar sonra tekrar iyi bir ikili olup aralarına Hirsch’i de alırlar. Bu üç arkadaş yıllar geçmiş olsa da eskiden oldukları gibi ayrılmaz bir üçlü olurlar. İlerlemiş yaşlarına rağmen hâlâ suç işleme potansiyeline sahiptirler.
Al Pacino, Christopher Walken, Katheryn Winnick, Julianna Margulies, Alan Arkin'in başrollerinde yer aldığı komedi ve suç türündeki "Eski Dostlar"ın yönetmen koltuğunda Fisher Stevens var.

NEREDESİN SUPERMEN
Finlandiya-İsviçre ortak yapımı olan dram türündeki "Neredesin Süpermen"in yönetmenliğini Karzan Kader üstlendi.
Başrollerini Sarwar Fazil ile Zamand Taha'nın paylaştığı film, 1990'lı yılların başında Kuzey Irak'taki bir Kürt köyünde yaşayan 10 yaşındaki Dana ve 6 yaşındaki Zana adlı iki kardeşin hikayesini konu alıyor.
10 yaşındaki Dana ve 6 yaşındaki Zana, doksanlı yılların başında Kuzey Irak’taki bir Kürt köyünde yaşayan iki kardeştir. Benzersiz hayal güçleri sayesinde yaşama tutunan iki öksüz kardeşin hayatı, köyde seyrettikleri Süpermen filminin ardından ilginç bir hal alır. Süpermen’e hayran olan iki kafadar, ne pahasına olursan olsun gidip bu hiçbir şeyin yenemediği adamı bulmaya karar verirler.

ZORAKİ İKİLİ
Yönetmenliğini David Charhon'un yaptığı komedi filmi "Zoraki İkili"nin başrolünde Omar Sy, Sabrina Ouazani, Lionel Abelanski, Zabou Breitman, Andre Marcon yer alıyor.
Birbirlerine tamamen zıt karakterler olan iki dedektifin komik maceralarını anlatan filmde Omar Sy, varoş mahallelerde görev alan Osman adında bir polisi canlandırıyor. Osman peşinde olduğu bir kumar çetesini yakalamak için bir takım dalaverelerle kendini suç departmanının şefi olmak üzere olan seçkin bir polis François’nın ortağı yapar. Tek amacı suya sabuna dokunmadan üstlerine doğru imajı vermek olan François’nın şimdi terfisi konusunda önünde tek bir engel vardır: Burnunu her şeye sokan Osman. Küçük bir çetenin peşinde olduğunu zanneden bu uyumsuz ikili istemeden de olsa zamanla kendilerini ülkenin en büyük suç ağını çökertmek için giriştikleri bir maceranın ortasında bulacaktır

HANGOVER 3



Bu sefer düğün ya da bekarlığa veda partisi yok ama yine de bir şekilde 3 kafadarımız başlarını belaya sokmayı başaracaklar!bu yaz onlarla daha da eğlenceli olacak..HANGOVER 3 geliyorrr!!

Yeni Film Haberi


Umut ışığım-silver linings playbook-u izleyen herkes bu ikiliyi sanırım çok sevdi.o zaman müjdeli haberi vereyim..Yönetmen David O.Russell birkez daha Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence ile kamera karşısına geçti.Üstelik bu sefer onlara Christian Bale,Amy Adams,Jeremy İrons ve yine Robert De Niro eşlik ediyor..şİmdiden sabırsızlıkla beklenecekler listesinde yerini alacak bir film!