15 Kasım 2013 Cuma

DÜĞÜN DERNEK

   İşler Güçler ile bir anda tanınıp,sevilen Ahmet Kural ve arkadaşları,Çalgı Çengi'den sonra Düğün Dernek ile hepimizi kahkaya boğmaya geliyorlar.Sivas ve İstanbul'da çekilen filmde,Ahmet kural,Murat Cemşir,Rasim Öztekin,Devrim Yakut,Barış Yıldız ve Şinasi Yurtsever yer alıyor.Film 6 Aralıkta gösterime girecek.
   
    

14 Kasım 2013 Perşembe

GÖREVİMİZ TEHLİKE 5

 Görevimiz Tehlike 5'in vizyon tarihi belli oldu.Film 25 Aralık 2015'te Amerika'da vizyona girecek.Tom Cruise'u yeniden ajan Ethan Hunk rolüyle izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda Christopher McQuarrie oturacak.
 
           

NOAH

   Aronofsky'nin beklenen filmi Noah'ın trailerı görücüye çıktı.
   
    

Ferzan Özpetek


İstanbul Kırmızı adlı bir roman yazan Ferzan Özpetek,kitabın ardından yeni film haberiyle hepimizi mutlu ediyor.Şahane Misafir'den sonra aşk kokan yeni projesi 'Allacciate Cinture'de bu kez türk oyunculara rastlamıyoruz.Yapım İtalya'da 2014'te vizyona girecek.

NOAH


Requiem For a Dream,The Wrestler ve Black Swan'in yönetmeni Darren Aronofsky'den yeni film!Epik din draması bir film çekmeye başlayan Aronofsky,İncil'de Hz.Nuh'un hikayesinden esinlenmiş.Filmin kadrosunda ise Russell Crowe,Jennifer Connelly ve Anthony Hopkins yer alıyor.Film Türkiye'de 4 nisan 2014'te vizyona girecek..

12 Kasım 2013 Salı

Peter Pan



Hem çocuklara hem de anne-babalara güzel haber!Hepimizin çocukken severek okuduğu Peter Pan başlangıç hikayesiyle beyaz perdeye dönüyor.Joe Wright'ın yönetmenliğini yapmaya hazırlandığı bu efsane karakter tekrar hepimizin kalbini fethetmeye geliyor..